Állásajánlatok megváltozott munkaképességűeknek
további állásajánlatok »

RSSHíreink

Új népbetegség tarol - minden negyedik ember halálát okozza 2017.10.16.

Kétszer több ember veszti életét Európában trombózisban, mint mell és prosztatarákban és közlekedési balesetben együttvéve. Pénteken van a Trombózis Világnapja, a betegség tüneteiről, a genetikai hajlamról, a kezelésről az InfoRádió Pfliegler Györgyöt, a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaság vezetőségének tagját kérdezte.

tovább

Jelentősen nőnek a vakok és gyengénlátók életfeltételeit javító támogatások 2017.10.16.

Jelentősen nőnek a vakok és gyengén látók életfeltételeinek javítását szolgáló támogatások - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken Tatán, a fehér bot világnapja alkalmából.

tovább

Szókincsfejlesztő, beszédértési projektet indít hallássérülteknek a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért. 2017.10.15.

Ez a fajta kommunikációs fejlesztés a hallássérültek sikeres elhelyezkedését, foglalkoztatását és munkavállalását segíti.

tovább

Csökkenhet a szociális hozzájárulási adó és az egészségügyi hozzájárulás 2017.10.14.

Jövő évtől 19,5 százalékra csökkenhet a szociális hozzájárulási adó és az egészségügyi hozzájárulás a parlamentnek benyújtott, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által jegyzett törvényjavaslat szerint.

tovább

Száz számra akad szerethető munkahely Magyarországon 2017.10.13.

Már több mint 200 cég jelentkezett a Szerethető Munkahelyek Díjra, amelynek célja feltérképezni azokat a magyarországi munkahelyeket, ahol valóban jó dolgozni. Az eddig regisztráltak közül a legtöbb szerethető cég az IT- és a szolgáltató-szektorból került ki. Még 11 napig, október 22-ig pályázhatnak a maximum 250 főt foglalkoztató hazai vállalkozások, a legjobbak pedig egy évig viselhetik majd a Szerethető Munkahely címet és értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. 

tovább