Állásajánlatok megváltozott munkaképességűeknek
további állásajánlatok »

RSSHíreink

Szociális juttatások csökkentése helyett munkaerőpiaci integrációval segítik a rászorulókat Bécsben 2017.06.25.

Bécs vezetése a legtöbb osztrák tartomány intézkedésétől eltérően nem a szociális támogatás csökkentésével, hanem munkaerőpiaci és iskoláztatási lehetőségekkel ösztönözné munkavállalásra a rászorulókat és tehermentesítené a szociális ellátórendszert - közölték szerdai osztrák lapok.

tovább

Komoly bajt okozhat a légkondi 2017.06.24.

Itt a nyári kánikula, aki eddig nem tette, most biztos bekapcsolja a klímát. Csakhogy ha nem tartunk be néhány aranyszabályt, könnyen megfázás vagy akár komoly betegség is lehet a vége.

tovább

Megjelent a Lizanka – Egy autista lány története a bezártságtól a teljes élet felé című önéletrajzi könyv 2017.06.23.

Igaz történet egy különleges és makacs fiatal nőről, aki sok év után talált választ arra, miért érezte magát egész életében kívülállónak. Lizanka szerzőtársa, Orosz Ildikó újságíró két neves hazai autizmus-szakértővel készített interjút, és megszólaltatja Lizanka édesanyját is, hogy ő miként birkózott meg a lánya különcségével.

tovább

Európában egyedülálló összművészeti fesztivállal jelentkeznek a fogyatékossággal élők 2017.06.22.

Európában egyedülálló módon, a képző-, a fotó- és az előadóművészetet, valamint a filmet is befogadó összművészeti fesztiválként jelentkezik a XXX. Országos Speciális Művészeti Fesztivál június 26-ától - hangzott el Egerben hétfőn, a rendezvényt bemutató sajtótájékoztatón.

tovább

A depresszió az első tünete is lehet a gyógyíthatatlan betegségnek 2017.06.22.

Az életkor előrehaladtával egyre jellemzőbb, hogy néha elfelejtünk neveket, születésnapokat vagy tennivalókat, de fontos tisztában lenni vele, hogy nem minden esetben természetes, ha romlik a memóriánk, sajnos ez komoly betegség előjele is lehet. Hétköznapi tünetek is jelezhetik a bajt.

tovább