Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen hirdetésre, vagy adatbázisba való jelentkezésemmel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft., a REHABJOB.HU portál szakmai üzemeltetője a rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatokat teljes körűen kezelje (beleértve az egészségi állapotomra vonatkozó adatokat is) munkavállalói adatbázisába felvegye, illetve a megfelelő állásajánlat esetén - előzetes egyeztetés alapján - megbízójuknak továbbítsa. Igazolom, hogy az általam megadott információk valósak.

Tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hogy az adatkezelés célja munkaerő közvetítés, illetve munkaerő-kölcsönzés, annak alapja pedig (az Ön) személyem és a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. között jelen regisztrációval/jelentkezési lap kitöltésével/pályázat benyújtásával létrejött szerződés.

Tudomásul veszem továbbá, hogy az adatok kezelésére és feldolgozására a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. munkatársai jogosultak, az adatkezelés ideje – a munkaerő közvetítés céljának megfelelően – határozatlan. Az adatokat a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. munkatársai ismerhetik meg.

Tudomásul veszem, hogy kérhetem saját személyes adataim pontosítását, frissítését és törlését.

A fentiek bármelyikére vonatkozó kérelem az alábbi elérhetőségeken nyújtható be:
Cím: 1094 Budapest, Angyal u. 24.
E-mail: info@rehabjob.hu
Telefon: 1/239-9922

Tudomásul veszem, hogy jogaim megsértése esetén jogosult vagyok tiltakozni a jogszabályba ütköző adatkezelés ellen (a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft-nél a fenti elérhetőségek bármelyikén), illetve jogosult vagyok a jogaim érvényesítése érdekében bírósághoz, vagy az adatvédelmi biztoshoz fordulni.