Állásajánlatok megváltozott munkaképességűeknek
további állásajánlatok »

RSSHíreink

Magyar tudósok eredményeivel javul a memóriánk 2017.07.25.

Az idegrendszer működésével kapcsolatos alapvető felfedezést tettek az MTA Természettudományi Kutatóközpontjának kutatói. Eredményük hozzájárulhat a kognitív zavarok jobb megértéséhez és hatékonyabb kezeléséhez is.

tovább

Hatalmas hajrával nyert aranyat az atlétikai vébén a magyar parafutó 2017.07.25.

Biacsi Bernadett 800 méteren lett aranyérmes Londonban, ráadásul világcsúcsot is döntött.

tovább

Allergiás a nikkelre? Nyaralás alatt fokozódhatnak a tünetek! 2017.07.24.

A nikkelallergia tünetei nemcsak akkor jelentkezhetnek, ha a bőrünk valamilyen nikkel tartalmú tárggyal – például övcsattal, fülbevalóval – érintkezik, hanem bizonyos ételek fogyasztása miatt is. A nyár ebből a szempontból fokozott kockázatot jelent, ugyanis a halak, a tenger gyümölcsei és számos szezonális gyümölcs nikkeltartalma is magas.

tovább

Bőrrákkal fenyeget a legújabb netes kihívás - Fiatalok veszélyben 2017.07.24.

Dezodorokkal okoznak maguknak fagyási sérüléseket a tinik, csak azért, hogy aztán ezt közzétegyék az interneten. A furcsa őrület a bőrrák kialakulásának kockázatát is növeli. 

tovább

Középkorúak csapdában: a HR-es nem tud bánni velük, a fiatal főnök fél tőlük 2017.07.13.

Sok HR-es nem tudja, hogyan kell a középkorú munkavállalókat interjúztatni, motiválni, a fiatal vezetők pedig tartanak tőlük. Viszont az sem alaptalan állítás, hogy az idősebb munkavállalók kevésbé rugalmasak, IT tudásuk fejlesztésre szorul és hiányzik náluk az önmarketing képessége - Müller Helgával, a Restart-Up közösségi program egyik alapítójával beszélgettünk a középkorú álláskeresők foglalkoztatási nehézségeiről és a nyugdíjas szövetkezetek várható hatásairól.

tovább