Állásajánlatok megváltozott munkaképességűeknek
további állásajánlatok »

RSSHíreink

Viselkedjen már normálisan az a fogyatékos gyerek! 2018.04.20.

Hiába van papírjuk a tanulási nehézséggel küzdő vagy éppen fogyatékkal élő gyerekeknek, sokszor csak a tanár jóindulatán múlik, hogy tényleg ad-e könnyítést a dolgozatnál vagy felelésnél. Néhány tanár olyan, mintha szándékosan szívatná a tanulási nehézséggel küzdőket például azzal, hogy kioszt egy ötödik egyest egy figyelemzavarosnak a tollbamondására vagy azzal, hogy nem azt kérdezi a dolgozatban, amiről a szülővel megállapodott. Még a fogyatékkal élő diákokra specializálódott iskolákban sem mindig segítenek a tanárok. Az Abcúg cikke.

tovább

Állásinterjúk a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében 2018.04.19.

A  Nem  Adom  Fel Alapítvány egyik  nem  titkolt  célja, hogy minél több  megváltozott  munkaképességű  ember  dolgozhasson  a  nyílt munkaerőpiacon. E célból interjúkat szervez megváltozott munkaképességű álláskeresők részére. 

tovább

Érzékenyítő tréningre mennek a dolgozók, így 8000 Starbucks bezár 2018.04.18.

Egy túlbuzgó menedzser, egy kínos incidens miatt rasszizmussal vádolták meg a kávézóláncot. Tüntetéssorozat is volt a cég ellen, és az internetezők is bojkottot hirdettek. A Starbucks vezetői emiatt döntöttek úgy, hogy dolgozóikat tréningre küldik- írja a 444.hu

tovább

Meglepő gyógymód a depresszióra 2018.04.17.

Ígéretesnek mutatkozott a súlyos depresszió és az öngyilkos gondolatok gyors kezelésében a ketamin. Bár a szer elsősorban partidrogként ismert, érzéstelenítőként engedélyezett is a használata.

tovább

Valahol itt kezdődik az orvoshiány megszüntetése 2018.04.16.

Több orvosi egyetem medikusai is részt vesznek a Teddy Maci programban, amely legfőbb célja a kisgyerekek félelmének csökkentése az orvosokkal, orvosi eszközökkel szemben, illetve figyelmük felkeltése az egészségtudatos életmódra.

tovább