Regisztráció - 1. lépés a 9-ből

Köszönjük, hogy regisztrál a rehabjob.hu adatbázisába!
A sikeres regisztráció után értesíteni fogjuk, ha képzettségének és tapasztalatának megfelelő állásajánlat érkezik hozzánk.

Ahhoz, hogy megadhassa személyes adatait és feltölthesse önéletrajzát és kísérőlevelét, kérjük, olvassa el és fogadja el az alábbi adatkezelési nyilatkozatot, csak így lehet tovább haladni a regisztrációban.

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat.

Jelen hirdetésre, vagy adatbázisba való jelentkezésemmel és pályázati anyagom elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft., a REHABJOB.HU Állás és Információs portál szakmai üzemeltetője a rendelkezésére bocsátott önéletrajzomban szereplő adatokat teljes körűen kezelje (beleértve az egészségi állapotomra vonatkozó adatokat is) munkavállalói adatbázisába felvegye, illetve a megfelelő állásajánlat esetén - előzetes egyeztetés alapján - megbízójuknak továbbítsa. Igazolom, hogy az általam megadott információk valósak.

Tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hogy az adatkezelés célja munkaerő közvetítés, illetve munkaerő-kölcsönzés, annak alapja pedig (az Ön) személyem és a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. között jelen regisztrációval/jelentkezési lap kitöltésével/pályázat benyújtásával létrejött szerződés.

Tudomásul veszem továbbá, hogy az adatok kezelésére és feldolgozására a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. munkatársai jogosultak, az adatkezelés ideje – a munkaerő közvetítés céljának megfelelően – határozatlan. Az adatokat a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft. munkatársai ismerhetik meg.

Tudomásul veszem, hogy kérhetem saját személyes adataim pontosítását, frissítését és törlését.

A fentiek bármelyikére vonatkozó kérelem az alábbi elérhetőségeken nyújtható be:
Cím: 1094 Budapest, Angyal u. 24.
E-mail: info@rehabjob.hu
Telefon: 1/239-9922

Tudomásul veszem, hogy jogaim megsértése esetén jogosult vagyok tiltakozni a jogszabályba ütköző adatkezelés ellen (a JOB Személyzeti Tanácsadó Kft-nél a fenti elérhetőségek bármelyikén), illetve jogosult vagyok a jogaim érvényesítése érdekében bírósághoz, vagy az adatvédelmi biztoshoz fordulni.