Jelentkezés módja

Jelentkezését benyújthatja egy aktuális állásra vagy általánosan jelentkezhet adatbázisunkba. A jelentkezési lap valamennyi megjelölt mezőjét kérjük kitölteni, hiszen így tudjuk a figyelmét felhívni az Ön számára érdekes álláslehetőségekre.

Amennyiben valamelyik hirdetőnk konkrét állásajánlatára jelentkezik, pályázata a regisztráció után továbbításra kerül. A következő lépésben a hirdető cég kollégái megvizsgálják, hogy megfelel-e az elvárásoknak. Ha igen, jelentkezése továbbkerül a kiválasztás első lépcsőfokára, és felveszik Önnel a kapcsolatot. Nemleges válasz esetén a hirdető cégtől kap majd visszajelzést.

Általános jelentkezés esetén folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy van-e olyan állás, vagy pozíció, amely érdekes lehet az Ön számára. Ha pedig később egy érdekes állásra akad, mindössze néhány gombnyomással megpályázhatja azt, nem kell önéletrajzi adatait újból begépelnie.

FONTOS!

Regisztráció esetén egy e-mailt kap, amely egy olyan linket tartalmaz, ahol meg kell erősítenie a jelentkezést. Amennyiben a pályázatában szereplő adatokat később módosítani szeretné, bármikor beléphet e-mail címe és a megerősítéskor megadott jelszó segítségével. Új állásra történő jelentkezés esetén ugyancsak elég e-mail címet és a jelszót megadnia, nem kell az önéletrajzi adatokat újból megadnia, de ha valami változott, módosíthatja az adatait.