Weisz Fanni a hőségben is a siketek és nagyothallók ügyéért harcolHír | 2012.08.24.

Nem tart nyári szünetet a szépségkirálynőből lett esélyegyenlőségi aktivista, Weisz Fanni, aki a hőségben is a siketek és nagyothallók ügyéért harcol.

Bizony nem könnyű siketként kivitelezni egyetlen hétköznapot sem. Mégis arra próbálom ösztönözni társaimat, bártan nyissanak a hallók felé. Én és a társadalmi problémákra érzékeny barátaim a Csend Hangja Klaszterbenazon dolgozunk, hogy a hallók és hallássérültek világa közötti szakadékot minél könnyebben átugorhatóvá tegyük.  – nyilatkozta Facebook rajongói számára meghirdetett rajzpályázatának díjátadóján .

Fanni azért indította el rajzpályázatát, hogy minél tartalmasabb időtöltésre ösztönözze a szünidőben a gyerekeket, és ebben két kis kedvence, Máté és Lulu voltak segítségére ezúttal nyereményként. A pályázatra egyébként, ahol a hörcsögpár mellett a beküldők Ági Gyümölcsszörpökből álló díjcsomagot és élményfürdő belépőket is nyerhettek, közel kétszáz rajz érkezett. A díjátadó helyszínválasztása sem volt véletlen, Fanni az augusztusi melegre való tekintettel a Aquaworld Budapest Ramada Resort élményfürdőbe hívta a legjobb rajzok kis alkotóit egy közös csobbanásra.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: HÍREKMA