Újra Jobb velünk a világ! – 2012. december 2-3.Esemény | 2012.11.29.

Nemadomfel lemezbemutató jótékonysági koncert sztárvendégekkel és közvélemény-formáló nap
Budapest, 2012. november 13. – A Fogyatékos Emberek Világnapjára, s ezen keresztül a sérült emberek tenni akarására és lelki erejére kívánja felhívni a figyelmet a Nemadomfel Együttes kezdeményezésére elindult és ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Jobb velünk a világ! jótékonysági koncert. Az esemény az idei évben kétnapos programot ígér, hiszen a december 2-án megrendezésre kerülő koncert mellett december 3-án, Újbuda Önkormányzatának együttműködésével, egy közvélemény-formáló nap keretében ismerkedhetnek meg iskolások a fogyatékos emberekkel és mindennapi élethelyzetükkel. A programsorozat fővédnöke Dr. Áder János köztársasági elnök és felesége Dr. Herczegh Anita elnökné asszony.

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Jobb velünk a világ! rendezvény, mely a kerek évfordulós alkalommal különleges programot is ígér. „Az idei évben kétnapos programmal készülünk” – mondta el Papp Szabolcs a rendezvény szóvivője. „December 2-án igazi show-ként a Nemadomfel Együttes lemezbemutató koncertjével indítjuk a programsorozatot, melyen ismert sztárok is közreműködnek, így a Quimby Együttes két frontembere Kiss Tibor és Varga Livius, illetve Lovasi András, Oláh Ibolya, Szabó Leslie és Takács Tamás. December 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján, Újbuda Önkormányzatával együttműködve egy különleges közvélemény-formáló napra várjuk majd a XI. kerületi iskolásokat, ahol közelebb kerülhetnek a sérült emberekhez, mindennapjaikhoz” – tette hozzá a szóvivő. Az idei Jobb velünk a világ! célja sem marad el a korábbiaktól, hiszen a lemezbemutató koncert bevételét az Újbudán felépülő, sérült emberek és családjaik számára lakhatást nyújtó önsegítő közösségi otthonra fordítják a szervezők. „Mindemellett kiemelt célunk az idei évben az is, hogy felhívjuk a figyelmet a Fogyatékos Emberek Világnapjára, s ezen keresztül a sérült emberek tenni akarására, lelki erejére” – egészítette ki Papp Szabolcs.

A Jobb velünk a világ! jótékonysági koncertek hagyományainak megfelelően a fővédnökséget Dr. Áder János köztársaság elnök úr és felesége, Dr. Herczegh Anita elnökné asszony vállalta el, míg védnökei a volt köztársasági elnöki párok, így Göncz Árpád és felesége, Zsuzsa asszony, Mádl Dalma asszony, Sólyom László és felsége, Erzsébet asszony, valamint Schmitt Pál és felesége Katalin asszony.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: NEM ADOM FEL ALAPÍTVÁNY