Új képzés: rendezvényszervezés és akadálymentesítésHír | 2012.01.18.

Tudja-e Ön, hogy mitől akadálymentes egy konferenciaterem? Milyen előkészületeteket kíván egy gyengénlátó előadó fogadása egy rendezvényen? Mivel foglalkozik egy narrátor? Hogyan kell jelnyelvi tolmácsot rendelni hallássérült vendégek részére? Milyen elvek alapján készül egy programterv könnyen érthető változata értelmi sérültek számára? Mindezen kérdésekre választ kaphatnak az FSZK Közalapítvány új, egy napos képzésén az egyenlő esélyű hozzáférés biztosításának jegyében.

A képzés és a témában készült kiadvány olyan intézményeknek, szakembereknek és segítőknek szól, akik mindenki számára hozzáférhető szakmai előadássorozatot, konferenciát, találkozót kívánnak szervezni. A szakmai kiadványt – melyet a képzés során a résztvevők megkapnak – partnereik haszonnal forgathatják egyaránt minden egyes rendezvényük előtt.

A képzés időpontjai: 2012. február 8. és 2012. március 8. Helyszín: Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány (FSZK), 1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6. V. emelet

Trénereink: Kovács Zsuzsanna szakmai témavezető és Simonics Benjamin programirodavezető-helyettes.

A képzéssel kapcsolatban a program trénerei, illetve Major Szilvia programfelelős nyújt felvilágosítást a major.szilvia@fszk.hu e-mail címen, vagy a +36 30 756 7187 -es mobilszámon.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: FSZK