Új Vodafone flottacsomag hallássérültek részéreHír | 2013.01.27.

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége és a Vodafone Magyarország példaértékű együttműködése keretében már 2007-től speciális tarifájú flottacsomagot biztosít a SINOSZ hallássérült tagjainak. A felek közösen megújították annak tartalmát, amely jobban megfelel az új igényeknek.

A Vodafone és a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) január 25-én további 24 hónapra meghosszabbította együttműködését. A szerződés aláírására ünnepélyes keretek között került sor a Vodafone székházában. A SINOSZ-t Dr. Kósa Ádám elnök, európai parlamenti képviselő és Ormódi Róbert ügyvezető igazgató, míg a Vodafone-t dr. Beck György elnök képviselte, a felek közötti gördülékeny kommunikációt pedig Csernyánszki Boglárka jelnyelvi tolmács segítette.

Az új megállapodás értelmében nő a szervezet vállalati előfizetéseinek száma, és a flotta várhatóan további 700-800 előfizetővel bővülhet. Az új flottacsomag jóval kedvezőbb lett, a csomaghoz havi 2GB internethasználat – melyhez a szolgáltató az ország több mint 90%-án biztosít 3G-s csúcssebességű mobil internetelérést –, valamint nagyon kedvezményes SMS- és percdíjak állnak a SINOSZ Flotta tagjainak rendelkezésére, ami lehetővé teszi számukra az akadálymentes kommunikációt.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: SINOSZ