Tájékoztatás a rehabjob.hu fejlesztésérőlHír | 2014.03.06.

Kedves Ügyfeleink!

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával a rehabjob.hu oldal belső adminisztrációs felülete megújult az Önök visszajelzései és az adatbázis kezelés tapasztalatai alapján.

Az oldalunkra történő regisztrációt egyszerűbbé és ügyfélbaráttá tettük, ennek köszönhetően az adataik kitöltésében is iránymutatást nyújt a rendszerünk.

Továbbá a rehabjob.hu regisztrált felhasználó által feltöltött adatok alapján generálni tud egy önéletrajzot, melyet akár le is tölthet saját magának további felhasználásra, ha megváltozott munkaképességűként keres állást.

Azt tapasztaljuk, hogy azok az álláskeresők járnak nagyobb sikerrel, kapnak visszajelzéseket, akik az önéletrajzukban azt hangsúlyozzák mire képesek, milyen feladatokat tudnak ellátni illetve milyen speciális igényeik vannak a munkavégzésük során, tehát erősségeiket hangsúlyozzák. Hirdetőink visszajelzései alapján azt is javasoljuk, hogy önéletrajzukba tüntessék föl, hogy hány százalékban megváltozott munkaképességűek.

Amennyiben Ön is aktív álláskereső, felhívjuk figyelmét, hogy nagyon sok esetben tapasztaltuk jelöltek felkeresésekor vagy álláskeresőkkel történt beszélgetések alkalmával, hogy a rendszerünkbe felcsatolt önéletrajzok elavultak, vagy a felhasználóink adataikat (elérhetőségeiket) és munkatapasztalataikat a regisztrációs profiljukban frissítik, de önéletrajzaikban nem, így az állásokra történő jelentkezésekkor hirdetőink olyan telefonszámokat, e-mailcímeket kapnak meg, amelyeken már nem tudják utolérni a jelentkezőket.

Amennyiben kérdésük van az info@rehabjob.hu e-mailcímen forduljanak hozzánk bizalommal!

RehabJob csapata