Számítógépre pályázhatnak a látássérültekHír | 2012.08.19.

Használt komplett számítógépekre, illetve kiegészítőkre és különböző részegységekre (monitor, billentyűzet, egér, nyomtató) lehet pályázni a látássérültek megyei szervezeténél.

Mint azt Kovács Lászlóné, az egyesület elnöke elmondta, a pályázat azoknak szól, akik a szervezet érvényes tagsági igazolványával rendelkeznek. A pályázatot az egyesület címére kell benyújtani (7100 Szekszárd, Hunyadi u. 4.) postai úton, vagy személyesen augusztus 15-i határidővel.

A pályázati adatlap személyesen átvehető a szekszárdi irodában, a baráti körök vezetőinél, a területfelelősöknél és a szociális segítőknél, illetve letölthető a www.tolnamegyeivakok.hu internetes honlapról is.

Az elnökség szeptember 18-ig dönt a benyújtott pályázatok elbírálásáról. A mérlegelésnél a beérkezett pályázatok számát és a pályázó rászorultságát veszik figyelembe. Előnyben részesülnek a diákok, az egyesületnél társadalmi munkát végzők, önkéntes segítők, de szociális szempontokat is figyelembe vesznek, így természetesen az alacsony jövedelmű tagtársak is előnyhöz jutnak. 

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: TEOL