Svájci és magyar partnerek részvételével zajlik a Revita Alapítvány projektje, a KRAFTHír | Esemény | 2014.06.24.

A Revita Alapítvány a svájci Förderverein cocomo-val, valamint két magyar partnerével, a CSAT Egyesülettel és az OKIDE-vel 2014-ben is folytatja a korábban megkezdett módszertani munkát a munkaerő-piaci szolgáltatások fejlesztése terén. A „KRAFT - Kreatív, fejlesztő, gyakorlatorientált módszerek az egyéni fejlesztésben” elnevezésű projekt keretében olyan módszerek és eszközök fejlesztését tűzte ki célul a magyar-svájci konzorcium, amelyek a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű emberek munkába állási esélyeit javítják, illetve az őket támogató civil szakmai szolgáltató szervezetek munkáját segítik.

A hazai és svájci módszerek célirányos feltárását és megismerését követő fejlesztő munka egy kézzelfogható, jól demonstrálható, megfizethető, ugyanakkor hatékony módszer és a hozzá kapcsolódó eszköz kialakítására, további partnerek bevonásával történő tesztelésére és elterjesztésére fókuszál. A projekt eredményeként kifejlesztett gyakorlatorientált módszer a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű emberek felmérésére, felkészítésére szolgál.

A projekt keretében zajló tevékenységekről, a szabadon letölthető, hasznos szakmai anyagokról, illetve a projekt előrehaladásáról a főpályázó Revita Alapítvány honlapján további részleteket is olvashat!

További információk a projektről: www.revitaalapitvany.hu 

A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg (TPPA/2013/03/26).

A Svájci-Magyar Együttműködési Program hivatalos weboldala: http://www.svajcihozzajarulas.hu