„Sosem éreztem, hogy megkülönböztetett, vagy hátrányos helyzetben lennék"Esemény | 2012.07.15.

A harmincnyolc éves, mindig mosolygós lánnyal a Telekom Teraszán találkozott a Közelkép Hírügynökség. „David Guetta koncertjére jöttem" – mondta harsányan, büszkén lobogtatva csuklóján fityegő jegyét. Blankának közel sem ez az első fesztiválja. „Ha tehetem minden nyáron, az egész szezonban fesztiválozok. Idén tizedszerre megyek ki a SZIGET-re, és ott leszek egész héten."

Blankának agyhártyagyulladása volt. Azóta hátrányosan megkülönböztetett helyzetben él, de mint mondja, élvezi az életet. „Vízöntő a csillagjegyem, ezért nagyon nyitott és laza vagyok. Számomra a fesztiválok, mint akár a Guetta koncert is, egész éves feltöltődést nyújtanak, s mikor eljön a következő nyár, akkor újra elkezdek feltöltődni."

A fiatalos nő izgatottan falatozva várja a francia Dj-jét, s közben a fesztiválos élményeiről mesél. „A fesztiválokban engem leginkább a zene és a kedvenceim koncertje vonz. Imádok a tömeggel együtt rajongani, s engem egyáltalán nem zavar az, hogy sokan vannak. Ebben az évben a VOLT-on is jártam, ott egy kicsit azért zsúfoltan voltunk, de megérte."

Blanka elmondja, leginkább azt szereti a fesztiválokban, hogy ott minden ember, szervező és bulizni vágyó egyaránt közvetlen és kedves. „Sosem éreztem, hogy megkülönböztetett, vagy hátrányos helyzetben lennék. Az emberek érdeklődők, kíváncsiak és mindig nagyon kedvesek velem is."

Tovább a teljes cikkre

Forrás: KÖZELKÉP HÍRÜGYNÖKSÉG