SM klubbnap a Rózsa panzióbanHír | 2012.07.19.

Mágneses rezgésség átalakított hangfrekvenciák a gyógyításban. Regionális klubnapot szervezett a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesületének SM klubja. Az összejövetel keretében a hangfrekvenciák gyógyhatásait ismerhették meg az érdeklődők 2012. június 16-án.

A Rózsa Panzióban megrendezett eseményen Gáspár László, a Sclerosis Multiplex Társaság alelnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd Dr. Guseo András ideggyógyász és pszichiáter előadását hallgathatták meg a résztvevők, aki az elektromágnesesség gyógyászatban betöltött szerepéről osztotta meg gondolatait. A szakorvos a mágnesesség története mellett beszámolt azokról a kutatási tapasztalatokról és eredményekről is, melyeket az elektromágneses hangfrekvenciák megfigyelésével végzett a gyógyítás területén. Az előadásból kiderült, hogy az mágneses rezgések energiája számos betegségnél hatékonyan segíti a gyógyulást és miután a kezelésnek nincsenek mellékhatásai egyre szélesebb körben alkalmazzák.

Dr. Guseo András után Dr. Kiss Katalin, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos számolt be a Magneter készülékekkel végzett terápiás kezelések eredményeiről. A Mezőkövesden kifejlesztett orvostechnikai eszközt a Rehabilitációs Központban használják. A készülék általában három hétig tartó kezelések keretében fizikoterápia, vagy gyógytorna kiegészítésére alkalmazzák „A betegek szubjektív tapasztalatai szerint a kezelések elsősorban porckorongsérv, ideggyulladás, illetve idegbénulás esetén válnak be a legjobban, de a váll könyök és nagyízületi problémákat is eredményesen kezeli” – emelte ki dr. Kiss Katalin szakorvos. A cukorbetegség mellett, a magas vérnyomásban, a depresszióban és a Sclerosis Multiplex-ben szenvedő betegek állapota döntőrészben szintén javult a kezelések után. A mágneses rezgéssé átalakított hangfrekvenciás készülék a kemo- és sugárkezelések mellékhatásait is jelentősen csökkenti.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: MEOSZ