Saját lábán sétált be esküvőjére a nyaktól lefelé lebénult menyasszonyHír | 2016.08.17.

Jaquie 2008-ban, egy úszóbaleset miatt bénult le. Azóta úgy tudta, esélye sincs arra, hogy lábra álljon.

Ehhez képest idén májusban Jaquie Goncher a saját lábán sétált be a házasságkötő terembe. És ez még nem is minden. A menyasszony óriási erőfeszítések árán végigállta a négy és fél órás lagzit is. „Álmomban sem gondoltam volna, hogy sikerülni fog, de annyira dolgozott bennem az a sok adrenalin meg a boldogság, észre sem vettem, hogy fáradok.”

Jaquie a Buzzfeed amerikai hírportálnak elmondta, 2008-ban egy buta úszóbaleset miatt bénult le nyaktól lefelé. „Egy barátnőmnél voltunk, mikor az eset történt. A kertjükben lévő medencébe ugrottuk a fejeseket, és az egyik annyira szerencsétlenül sikerült, hogy eltörtem három csigolyámat is.”

A fiatal nő azt mondja, az élete egy csapásra megváltozott, mikor az életmentő operáció után orvosa közölte vele, hogy soha többet nem áll majd lábra. „Elkeseredtem, de nem adtam fel. Aztán mikor egy hónappal a baleset után megmozdult a jobb lábujjam, és az orvosomnak is tátva maradt a szája, akkor már tudtam, hogy van remény.” Jaquie ezt követően a létező összes terápiára és gyógytornára eljárt. A fáradság pedig megérte. Legnagyobb vágya épp élete egyik legszebb napján, az esküvőjén teljesült.

Tovább a teljes cikkre

Forrás: NŐK LAPJA CAFÉ