Sorsváltó program és Ability park a családi- és sport-napokonHír | 2017.03.30.

A Rehabjob, a Merek és a Láthatatlan Kiállítás együttműküdésével idén is elérhető Sorsváltó programunk, amellyel partnereink színesebbé tehetik a családi nap, sportnap, vagy más céges rendezvények programkínálatát.

Szolgáltatásunk célja, hogy segítséget nyújtsunk a cégeknek abban, hogy egy egy kis mozgással és bátorsággal hatalmas lépést tehessenek alkalmazottaik érzékenyítése érdekében. Két partnerünk segítségével a megbízó igényeihez alkalmazkodva olyan programot állítunk össze, ahol egy rövid idő erejéig a munkatársak kipróbálhatják, milyen egy megváltozott munkaképességű személy mindennapi élete a munkában, a közlekedésben vagy a szabadidős tevékenységeiben. A sokszínűség jegyében a program során több fogyatékossági csoport tagjaival, képviselőivel van lehetőség beszélgetni, véleményüket, tapasztalataikat meghallgatni.

A Sorsváltó program szolgáltatás keretében változatos programokat kínálunk.

Az időtartam és a programok jellege mind testre szabható, így minden érzékenységi és tapasztalati szintnek meg tud felelni. Kiváló része lehet egy teljes integrációs programnak vagy esélyegyenlőségi, családi, sokszínűségi vagy sport tematikájú napnak is! Mivel programjaink családbarát módon kerültek kialakításra, így megbízónknak lehetősége van a kollégái családját is bevonni az érzékenyítéssel és tanulással egybekötött játékba!

Bővebb információért, egyedi ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot a rehabjob@job.hu e-mail címen!