Rehab Critical Mass – Egy különleges vacsora történeteHír | 2016.05.12.

Célegyenesbe fordult a NE HABOZZ, REHABOZZ! kampány. Egyedülálló kezdeményezés, hatalmas fesztivál és óriási segítség. Csatlakoznál? 

Még május 12-ig támogathatjuk az adjukössze.hu oldalon az idén május 29-ére eső Rehab Critical Mass felvonulást, ahol a fogyatékossággal élők és szimpatizánsaik megmutathatják: „másképp, de mindenki képes”. Ráadásul az adományokért cserébe a támogatók esélyt kapnak egy különleges élmény megnyerésére. A szerencsés nyertes és barátai nem mindennapi társaságban főzhetnek és ehetnek-ihatnak egy jót: Sárdi Dani, a Prezi séfje vezényletével, Hajós András zenész és Nyáry Krisztián író kuktáskodásával nem kérdés, hogy különleges együttfőzés és vacsora lesz a főnyereményből.

Félmillióan

Idén harmadik alkalommal tartják meg a nemrég a „legjobb civil akció” kategóriájában Civil Díjat is nyert Rehab Critical Mass felvonulást. A világon egyedülálló kezdeményezés Budapesten valósult meg először. Május 29-én kerül újra sor e színes kavalkádra, ahová minden fogyatékosság típushoz tartozó embert, családtagokat, barátokat és támogatókat várnak. Csupa izgalmas, színes program várja a fesztiválozókat, fellép többek között Tilla, Pásztor Anna, Müller Péter, a Republic és a Szilvási Gipsy Folk Band, de találkozhatunk számos parasportolóval is.


Hívjuk fel együtt a figyelmet arra, hogy a Magyarországon csaknem félmillió fogyatékossággal élő ember – a családtagjaikat, ismerőseiket is beleszámolva 1,8 millió érintett – helyzete tarthatatlan, olyan súlyos problémák és hiányosságok nehezítik hazánkban a sérültek mindennapi életét.

Exkluzív társaság, exkluzív ízek

Most a Rehab Critial Mass szervezői a nonprofit közösségi finanszírozás és egy különleges nyereményjáték segítségével gyűjtik össze a szükséges forrást, hogy a speciális igényű emberek egy valóban méltó felvonuláson mutathassák meg magukat, illetve hogy legyen egy akadálymentes színpad is.

Ehhez minél többet adományoz valaki május 12-ig, annál nagyobb esélye lesz arra, hogy egy remek este középpontjába kerüljön. A nyertes Sárdi Danival, Hajós Andrással és Nyáry Krisztiánnal főzhet és ehet-ihat. Sőt akár nyolcan is mehetnek, így a buliból a nyertes barátai és családja sem maradnak ki. De nem csak a főnyereményt sorsolják ki, itt minden adományért ajándék jár.

Hogyan segíthetünk és nyerhetünk?
További részletek az adjukössze gyűjtés oldalán: ITT.  

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: MARIE CLAIRE