Pszichológiai és Pedagógiai Intézet KHA felhívásaHír | 2012.06.22.

Fiatal - 18 éves, leukémiás - fiú családja számára kérünk támogatást, melyről igazolást tudunk adni az adományozó szervezet számára.

A család nem szeretne a sajtóban nevesítve megjelenni, viszont a napi szintű utazás Székesfehérvár és Budapest között megrendítette a család anyagi helyzetét. Az egészségügyben dolgozó anya napjait fiával tölti a heamatológián, így jövedelme kiesik. Tamás első kemoterápiás kezelése után tüdőgyulladást kapott, mely miatt mélyaltatásban volt közel 10 hétig kritikus állapotban. Közben agyvérzést kapott. jelenleg jobban van, a gégemetszés rossz hegesedése miatt még vár rá egy műtét. Járni még nem tud, felfekvései sem múltak még el. Hosszas rehabilitációs kórházi kezelés vár még rá.

A család igyekszik a gyógyulás érdekében teljes körű támogatást biztosítani fiúk számára.

Az adományokat útiköltségre és a megélhetés támogatására szeretnénk fordítani, amit az adományozók számára leigazolunk, hiszen a szülők fiúk után táppénzes ellátásra már nem jogosultak.

A befizetéseket a következő bankszámlára várjuk: Raiffeisen Bank Zrt 12023008-00113030-00200004.

A befizetés igazolásához illetve visszakereséséhez, kérjük, másolatban csatolja a befizetést igazolását. Az igazolást a Pszichológiai és Pedagógiai Intézet KHA GM Alap, 8100 Várpalota, Faller 4.-re, vagy az isipeki@piptrening.hu címre küldhetik

Banki átutalás esetén, kérjük, a megjegyzés rovatban tűntesse fel nevét, címét, továbbá az „ADOMÁNY K.TAMÁS” szót.

Postai csekk befizetés esetén pedig a befizetés jogcíme rovatnál szerepeljen az „ADOMÁNY K.TAMÁS” szó.

Az igazolást postai úton juttatjuk el, a befizetés beazonosítását követően.

Pszichológiai és Pedagógiai Intézet
Közhasznú Alapítvány