ParaSzuperSztár - a fogyatékossággal élő emberek tehetségkutatójaHír | 2014.11.16.

Bemutatjuk a döntősöket. A MEOSZ tehetségkutató versenyt indított az idén fogyatékossággal élő embereknek, előadó-művészet és alkotóművészet kategóriában.

Előadó-művészetre közel 160 -an jelentkeztek, egy szakmai zsűri által elvégzett előszűrés után 52 produkció került be az elődöntőbe, amelyet 2014. október 6-7 -én rendeztek meg Budapesten, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A közönség és a zsűri számos jó produkciót láthatott, végül 19 -en jutottak tovább a december 5 -i döntőbe, amelynek szintén az angyalföldi művelődési központ ad majd otthont. Most megismerhetik a döntősöket, megtekinthetik az elődöntőn bemutatott produkcióikat. A Youtube-ra hamarosan felkerülnek azok a produkciók is, amelyek nem kerültek be a döntőbe.

A Paraszupersztár ötletgazdái: Monspart Sarolta világbajnok tájfutó, Bálint Emese színész, énekes, harmonika művész, Farkas Bálint színész. Az elődöntő zsűrijének tagjai: Monspart Sarolta világbajnok tájfutó, Príma-díjas sportoló, a zsűri elnöke; Both András színész, az RTL Klub hangja, Dévai Nagy Kamilla Liszt Ferenc-díjas énekes, előadóművész, László Attila Liszt Ferenc-díjas érdemes művész, gitárművész, a Zeneakadémia tanára, Pozsgai Zoltán Artisjus-díjas zongoraművész és Tóth Richárd színész-koreográfus voltak. Az elődöntőt Vincze Zoltánrendezte.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: MEOSZ