ParaSzuperSztár - a fogyatékossággal élő emberek tehetségkutatójaHír | Esemény | 2014.03.15.

Hazánk egyik legnagyobb és legrégebbi civil szervezete, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) 2014-ben kulturális tehetségkutató versenyt indít a fogyatékos emberek számára.

A ParaSzuperSztár célja, hogy megtalálja azokat a fogyatékossággal élő tehetségeket, akik eddig még nem tudták megmutatni magukat a szélesebb nyilvánosságnak, és a tehetségkutató folytatásaként egy tehetséggondozó program keretében segítse őket kulturális, művészeti pályájuk elindításában és kiteljesedésében. A rendezvény ötletgazdái Farkas Bálint színművész, Bálint Emese színész, énekes, harmonika művész, Monspart Sarolta tájfutó világbajnok.

Kik nevezhetnek?
Bármely, magyarországi fogyatékossággal élő személy vagy csoport, a fogyatékosság típusától és életkortól függetlenül. A csoport maximum 10 főből állhat.

Van-e nevezési díj?
Nincs nevezési díj.

Hogyan nevezhet?
Nevezni a jelentkezési lap kitöltésével és e-mailben vagy postán történő visszaküldésével lehet. A jelentkezéseket e-mailben a paraszupersztar@meosz.hu e-mail címre, vagy postán a 1032 Budapest, San Marco utca 76 címre lehet küldeni. Jelentkezési határidő: 2014. április 30. A nem a kiírásnak megfelelően beküldött, vagy határidő után beküldött jelentkezéseket nem vesszük figyelembe.

A verseny kategóriái:

  1. Előadó-művészet (az előadó-művészeti jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide)
  2. Alkotóművészet (az alkotóművészeti jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide)

Mindkét kategóriában külön nevezési lapon és feltételekkel lehet nevezni.

Tovább az eredeti cikkre és a részletekre

Forrás: MEOSZ