PÁLYÁZAT FOGYATÉKOSSÁGÜGY TÁMOGATÁSÁRAHír | 2016.08.27.

Az Értéksziget Webáruház elkötelezett a hazai fogyatékosságügy támogatása mellett. Értékteremt-Ő társadalmi felelősségvállalási programunk keretében fogyatékos emberek segédeszköz jutását segítjük és fogyatékosságügyben tevékenykedő vagy fogyatékos embereket is segítő szervezeteket támogatunk anyagi illetve tárgyi eszközökkel pályázat útján. Célunk a hathatós segítségnyújtás minimális önereő felmutatása mellett. A program forrását webshopunkban vásárló ügyfeleink megrendelései biztosítják.

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Nézze az értékeinket, úgy döntsön!

Az Értéksziget Webáruház pályázati felhívása civil és egyházi szervezetek részére a Tolerancia és a Fogyatékos Emberek Világnapjához kapcsolódó rendezvények megtartására

Cím: Nézze az értékeinket, úgy döntsön!

Rövid leírás: a támogatás a Tolerancia Világnapja (november 16.) és a Fogyatékos Emberek Világnapja (december 3.) szélesebb körű megismertetését, a fogyatékos emberek értékeinek kiemelt hangsúlyozását segítő programok, rendezvények lebonyolítását, megtartását, népszerűsítését hivatott segíteni civil és egyházi szervezetek koordinálásával.

Kiíró: Értéksziget Webáruház (FKI Nonprofit Kft.)

Érvényes, határidő: 2016. szeptember 1. – október 15.

Pályázhatnak: olyan magyarországi bejegyzésű és hazánkban tevékenykedő fogyatékos embereket segítő egyesületek, alapítványok, önálló jogi személyiségű egyházi szervezetek, akik rendelkeznek saját, nem ingyenes szerveren hostolt, folyamatosan frissülő weboldallal.

TOVÁBB A TELJES FELHÍVÁSRA

FORRÁS: ERTEKSZIGET.HU