Pályázat - EMME DíjHír | 2013.09.26.

A Fogadj Örökbe Egy Macit! Alapítvány pályázatot hirdet megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató cégek számára.  Az Alapítvány tevékenységének középpontjában a fogyatékkal élők foglalkoztatottsága áll.

Idén első alkalommal hirdeti meg pályázatát, melynek keretében szakmai zsűri ítéli oda az EMME - Együtt a Megváltozott Munkaképességű Emberekért Díjat , elismerve és megbecsülve a nyertes cég –megváltozott munkaképességű alkalmazottakért tett –erőfeszítéseit.

Pályázatát minden olyan cég benyújthatja, aki legalább egy megváltozott képességű munkavállalót alkalmaz.

Jelentkezni a kitöltött  pályázati űrlap elküldésével lehet (melyet az oldal alján található link segítségével lehet letölteni): palyazat@fogadjorokbeegymacit.hu e-mail címen, vagy postai úton a Fogadj Örökbe Egy Macit! Alapítvány 1126 Budapest, Nárcisz utca 12/A címen.

A pályázatok beadási határideje: 2013. november 20.

Bővebb információt az info@fogadjorokbeegymacit.hu vagy a +36 30 504 58 66-os telefonszámon kérhet.

Fogadj Örökbe Egy Macit

A „Fogadj Örökbe Egy Macit” elnevezésű kampányunk középpontjában a fogyatékkal élők és azok foglalkoztatottsága áll. Célunk kettős!

Egyrészt: szeretnénk felhívni a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy hazánkban a fogyatékkal élők mindössze 10%-át foglalkoztatják.

Másrészt: szeretnénk a jelenlegi foglalkoztatási arányt felemelni, így nyújtva számukra segítséget

Terveink szerint elsőként Budapesten és környékén, majd több vidéki városban indítanánk el kezdeményezésünket. Olyan „manufaktúrákat” alakítunk ki, ahol sérült emberek dolgoznának egészséges társaikkal együtt. Mindezzel azt szeretnénk megmutatni, hogy közös munkával magas minőségű, egyedi produktumokat képesek előállítani, amelyeket később kereskedelmi forgalomban is értékesíteni lehet. Ezzel együtt szándékunk az, hogy az ország több pontján fogyatékkal élők által elkészített termékcsaládokat összegyűjtsük, és értékesítsük azokat.

A „Fogadj Örökbe Egy Macit” egy hosszútávú program, amely 4+1 kampányelemmel veszi kezdetét.

Tovább a pályázatra

Forrás: FOGADJ ÖRÖKBE EGY MACIT