Mozgássérült asztalteniszezők eredményei Hír | 2011.07.26.

Remekül szerepeltek a Tompa Ingatlanforgalmi Kft. Kanizsa Sörgyár SE válogatott mozgássérült asztaliteniszezői a Szlovák és a Román Openen Pöstyénben és Kolozsváron.

Szlovákiában Bicsák Bettina érte el a legjobb eredményt, csapatban harmadik lett. Olasz csapattársával Paola Bevilacqua-val az oroszokat 3:0-ra, a lengyeleket 3:2-re sikerült legyőzni, majd rendkívül szoros mérkőzésen kikaptak a japánoktól ( 2:3) és végül a győztes franciáktól. (0:3) Az ezüstérem is rendkívül közel volt, de a bronzéremmel is maradéktalanul elégedett lehet Bettina. Az egri verseny után újra a dobogón sikerült végezni.
A másik kanizsai ping-pongos, Zborai Gyula egyéniben továbbjutott csoportjából, a négy közé a norvég Aulit verte 3:2-re, majd a döntőbe tutásért 3:2-re kapott ki az ukrán Európa bajnoktól Csipánszkitól. A harmadik helyért újra 3:2-re kapott ki az orosz Nozdrunovtól. Csapatban is a negyedik helyet sikerült megszereznie. Csapatban és egyiniben is nagyon közel volt az éremhez.
Ami nem sikerült Szlovákiában Zborai Gyulának, sikerült Romániában. Csapatban és egyéniben is sikerült a döntőbe jutni és két ezüstéremmel zárta a versenyt.
Egyéniben csoportelsőként jutott tovább, majd a négy közé jutásért a francia Losapiot verte 3:0-ra, a döntőbe jutásért 3:2-re nyert a szintén francia Biley ellen. A döntőben a norvég Auli állította meg a győzelmi sorozatot. csapatban a franciáktól kaptak ki a döntőben 3:1-re.

Tovább a cikkre

Forrás: MEOSZ.HU