Mosolyka: „Szeretnék két gyereket, utána pedig száz évig boldogan élni Sándorral!”Hír | 2015.10.17.

Jó másfél éve találkoztunk vele utoljára. Azóta sok minden történt az életében. Férjhez ment, megjelent második könyve, a Lélekkód, „mellesleg” újra felállt a kerekesszékből. Az energiája végtelen, most is új dolgokat forgat a fejében. Interjú Mosolykával és a férjével, Tóth Sándorral.

Mosolyka egy ideje gyakorlatilag Siófokon él a férjével, ezért a Balaton mellett találkozunk. Szerencsére süt a nap, így könnyű rábeszélni őt néhány fotóra a tóparton. Aztán irány egy étterem, és egy hosszú beszélgetés, amitől teljesen feltöltődünk. Persze –ismerve Mosolykát -– ez utóbbiban nincs semmi meglepő. 

Régen találkoztunk, hogyan telnek mostanában a napjaitok? 

Hozleiter Fanny Mosolyka: Változó. Az biztos, hogy későn kelünk, mivel későn is kerülünk ágyba. Megreggelizünk, majd nekiállunk dolgozni, és ez így marad késő estig, néha hajnalig is. Ehhez jön még kétnaponta az edzés, a torna és az úszás, néha masszázzsal. Bár ez utóbbit mostanában Sándor csinálja. Ez gyakorlatilag egy szeánsz nálunk. Közben beszélgetünk, zenét hallgatunk.

Tóth Sándor: Van egy játékunk. Fanny találta ki. A mit szerettél ebben a napban a legjobban nevet adtuk neki. Nagyon megszerettük.

Mosolyka: A másik kedvencünk játékunkat Sándor „hozta”. Ezt általában havonta egyszer játsszuk. Lényege, hogy mindketten kiválaszthatunk öt tárgyat, amit a másiknak muszáj kidobnia vagy elajándékoznia. Egyet pedig megmenthet. Azért szeretjük, mert csökkenti a ragaszkodást a tárgyakhoz. Ez nekem volt nehezebb, de most már nagyon élvezem én is. Jó érzés üres és tiszta térben élni.

Tovább a teljes cikkre

Forrás: NŐK LAPJA CAFÉ