,,Miért nem hívnak, pedig annyi állásra jelentkeztem már!"Szakmai cikk | 2013.05.17.

Szeretnénk, hogy minél hamarabb és hatékonyabban találjanak állást. A rehabjob.hu adatbázisának karbantartóiként és közvetítőként is találkozunk olyan jellegzetességekkel munkánk során, amiket a közeljövőben megosztunk Önökkel.

Hogy működik a rehabjob.hu?

Mára már az állásokra jelentkezés nagy részt nem személyesen, hanem interneten keresztül történik. Ezért, ha  el szeretnének helyezkedni, hetente két alkalommal körülbelül egy-egy órát érdemes rászánniuk az internetes álláskeresésre, úgy gondoljuk, hogy egy megfelelő önéletrajzzal és célzottan kutatva, jelentkezni fognak a cégek. A rehabjob.hu 2011 májusában jött létre információs és állásportálként, ahol a regisztrációt követően egy gombnyomással már el tudják juttatni hirdetőinknek önéletrajzaikat.

A rehabjob.hu-n található állások kifejezetten megváltozott munkaképességűeknek szólnak. A rehabjob.hu-t a JobGroup működteti, így saját kereséseink is megtalálhatóak az oldalon, ekkor a Job Személyzeti Kft. a hirdető.

Oldalunk célja, hogy országosan bemutassa a megváltozott munkaképességűeknek szóló állásajánlatokat, lehetőségeinkhez mérten kirakunk minden ajánlatot, amiről tudjuk, hogy valós, aktuális állásajánlat (egyeztetünk a hirdetővel), így az oldalunkon munkáltatók illetve más állásközvetítők is hirdethetnek. Az állásajánlatok ,,frissességét” a közzétételüket követően is egyeztetjük. Ha állással kapcsolatban érdeklődnének, akkor ezt telefonon vagy e-mailben tehetik meg. A felkeresés során, nagyon fontos a pozíció és a hirdető cég megnevezése, mert több száz állásajánlat szerepel oldalunkon.

Új állásajánlatokról értesítések:

Az új ajánlatokról az oldalukról illetve hírlevélben értesülhetnek. A hírlevél egy automatikus üzenet, melyet a rehabjob.hu rendszere küld ki a regisztrált ügyfelei számára, és azok kapják meg, akik a regisztrációkor bizonyos preferenciákat bejelöltek a profiljukban. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy pl.: ha valaki adminisztratív munkák iránt érdeklődik, és ezt bejelölte, akkor ő a hírlevélben adminisztratív munkákról fog üzenetet kapni.

Tovább a teljes cikkre

Forrás: REHAB BLOG