FSZK - Mert nekünk fontos a véleménye!Tanulmány | 2011.11.15.

Az FSZK 2009-2012 időszakra vonatkozó jövőképe a Közalapítványt professzionálisan működő tudásközpontként azonosítja, mely valós igényekre ad megoldásokat és innovatív, hosszútávra ható szakmai fejlesztéseket generál.

A szakmai fejlesztési koncepció szerint a jövőkép megvalósításához vezető út egyik mérföldköve a K+F+I funkció megerősítése, ahol a felmérések tényadataira alapozzuk a fejlesztéseket, melyek így valós igényekre válaszolnak majd.

Ennek jegyében Közalapítványunk kérdőíves felmérést kezdett a munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szakemberek körében. A kérdőív elsősorban olyan szakembereket céloz meg, akik az alternatív munkaerő-piaci szolgáltató szervezetek, illetve a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat munkatársai. Emellett örömmel fogadjuk mindazok véleményét, akik érintettek megváltozott munkaképességű személyek nyílt munkaerő-piaci elhelyezésében.

A kérdőív egy on-line felületen érhető el a következő címen:

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/493226782/

A kitöltés névtelenül történik, kitöltése kb. 5 percet vesz igénybe. A kérdőív 2011. november 30-ig érhető el a megadott címen.

Fontos számunkra, hogy tervezett fejlesztéseinket a gyakorlati munkát végző szakemberek igényeihez igazítsuk. Köszönjük, hogy véleményével, javaslataival segíti szakmai munkánkat!

Forrás: FSZK