Megválasztották a Miss Colours Hungary királynőjétEsemény | 2012.02.27.

A Miss Colours Hungary 2012 szépségverseny döntőjében 2012. február 25-én megválasztották Magyarország első kerekesszékes szépségkirálynőjét.

Az első helyezett, Miss Colours Hungary 2012, a zsűri döntése alapján Varga Katalin Eszter (26) lett, aki nagykövetként egy éven keresztül fogja felhívni az emberek figyelmét a kerekesszékesek sikereire, eredményeire, valamint az akadálymentesítés fontosságára.

A zsűri a Miss Colours Hungary 2012 első udvarhölgyének Melnyik Edinát (19) választotta, a második udvarhölgy pedig Molnár Marietta Laura (28) lett.

A közönségdíjas az interneten leadott és a helyszínen résztvevők szavazatai alapján Sáfrány Anita (29) lett.

A nyitányban a Miss Colours Hungary 2012 háziasszonya Pataki Zita volt, aki végig a versenyzők mellett volt a felkészülési időszakban is, így ismerősként köszönthette a hölgyeket a színpadon.

A rendezvény díszvendége Szekeres Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára volt, az egyetlen ember a világon, aki az olimpiai és a paralimpiai játékokon is érmet szerzett.

A rendezvényen köszöntő beszédet mondott Dr. Váczi János, a rendezvénynek otthont adó Hegyvidék (XII. kerület) alpolgármestere.

A szépségverseny zsűrije a Miss Colours Hungary ötletgazdája, Kazány Tibor, a Colours Rehab Kft. ügyvezető igazgatója, Magony Szilvia szépségkirálynő és műsorvezető, Lakatos Márk stylist, Fiala de Gábor fotóművész, és Murga György, a rendezvénynek helyet adó Larus Étterem és Rendezvényközpont üzletág igazgatója voltak.

A nyitó beszédeket követően a versenyzők három alkalommal tartottak bemutatót a kifutón, egyszer nappali viseletben, majd két estélyis felvonulás során.

Tovább a teljes cikkre

Forrás: MEOSZ