Közösségi Egészségnap október 30-án, a testi-lelki harmóniáértHír | 2015.10.30.

A debreceni Közösségi Egészségszervezési Iroda október 30-án Egészségnapot szervez, amelyen a Lépéselőny Egyesület  is részt vesz. A rendezvény célja, az egészség megőrzésének és fejlesztésének támogatása mellett partnerség kialakítása, a helyi erőforrások feltérképezése és mozgósítása, az együtt-cselekvés további mélyítése.

A program során kiemelt figyelmet szánnak a szűrővizsgálaton való részvétel népszerűsítésére. Az egészségnapra látogatóknak lehetőségük lesz vérnyomás, testzsír-százalék, BMI és stressz-szintmérésre, valamint egészség-tanácsadók, dietetikusok és gyógytornászok tanácsainak igénybevételére. Az Egészségnapon oktatófilmmel mutatják be az újraélesztés folyamatát, ezzel bíztatva mindenkit, hogy szükség esetén bátran kezdje el az újraélesztést, ezzel életet menthet!

A program keretében elindítják az „Egészség-sétát”, melynek keretében a lakosságnak lehetősége lesz előre szervezett gyalogtúrákon részt venni, amelyen idegenvezető által Debrecen nevezetességeit tekintik meg, s a szórakozás mellett a testmozgás, sport pozitív hatásait is megtapasztalják.

 Helyszín: Művelődési Központ (Debrecen, Kossuth u. 1 sz.)

Időpont: 2015. október 30. 12-18 óráig

Várunk minden érdeklődőt a Lépéselőny Egyesület standjánál is!

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: LÉPÉSELŐNY