Kerekesszékes szépségverseny márciusbanEsemény | 2013.01.09.

Január 31-ig jelentkezhetnek az érdeklődők a Miss Colours Hungary kerekesszékes szépségversenyre, amelyet március 9-én rendeznek Budapesten.

A válogatásnál kiemelt szempont lesz a kommunikációs készség, mert olyan kerekesszékes nagykövetet keresnek, aki összeállítja elképzeléseit az akadálymentesítés ügyének segítéséről és arról, hogyan tudna ebben részt venni - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A győztesnek egy éven keresztül különféle meghívásoknak kell eleget tennie, ahol bemutatja törekvéseit, a honlapon megjelenő írásaiban beszámol a munkájáról annak érdekében, hogy az emberek jobban megismerhessék a mozgáskorlátozottak világát - idézte a közlemény Varga-Tarr Sándort, a Miss Colours Hungary projekt igazgatóját.

A zsűri tagja lesz Varga Katalin kerekesszékes szépségkirálynő, Orosz Barbara producer-műsorvezető, Nánási Pál fotóművész, Kucsera Zsolt mesterfodrász és Szabó Géza, a rendezvénynek helyet adó Larus Étterem és Rendezvényközpont tulajdonosa. Az esemény fővédnöke Simicskó István sportért felelős államtitkár.

További információkat a www.misscolours.com weboldalon olvashatnak az érdeklődők.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: INFO TATABÁNYA