Integrált gyermeknap a Lurdy HázbanEsemény | 2014.06.04.

A MEOSZ (Humanitás szerkesztősége) a Mozgássérültek Budapesti Egyesületével, a Mozdulj! Közhasznú Egyesülettel, a Rózsadomb Lions Klubbal közösen, valamint a Lurdy Ház támogatásával élményekkel teli integrált gyermeknapot rendez június 7-én, 10-től 15 óráig a Lurdy Ház parkolójában (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.).

A kicsiket és a nagyobbakat motor-, verseny- és tűzoltóautó-bemutató, ralizás, KRESZ-park, játszóház, különleges integrált futóverseny, arcfestés, Ricsi bohóc és barátai, rajzverseny, szájjal és lábbal festés, tandemkerékpár kipróbálása, paralimpiai totó, kutyaterápiás és más érzékenyítő programok, játékos szájhigiéniás tanácsadás és egyéb érdekes programok várják.

Találkozhatnak a Roll Dance kerekes székes táncegyüttessel, paralimpikonokkal, raliversenyzőkkel és meglepetésvendégekkel.

A színpadon fellép Köleséri Sanyi színész és stand-upos, Ricsi bohóc és barátai, a Csillagszemű Táncegyüttes, Jánoki Márió, Harza Márk 11 éves mesemondó, Sas Sándor paralimpikon, a fonyódi művészeti iskola növendékei és még sokan mások.

Műsorvezető: Pócs Gyula

A gyermeknap védnökei:
BÉRES ALEXANDRA fitnesz világ- és Európa-bajnok, valamint ORBÁN CSABA paralimpikon

Regisztráció: pestikozpont@mbeinfo.hu, illetve a helyszínen
Bővebb információ: Mozgássérültek Budapesti Egyesülete (Telefon: 06-1/349-8172, 329-5299)

Tovább az eseményre

Forrás: MEOSZ