Indul a harmadik Rehab Critical MassHír | 2016.04.18.

Másfél hónap múlva útjára indul a harmadik Rehab Critical Mass. A közösség visszajelzéseit figyelembe véve a felvonulás végleges időpontját 2016 május 29. vasárnapra tűzték ki a szervezők.

"Találkozunk 14 órakor a Clark Ádám téren!"

A megmozduláshoz csatlakozók a Clark Ádám téren gyülekeznek majd, onnan pedig a Lánchídon át együtt vonulnak az Erzsébet térre, ahol estig tart majd a fesztivál. Hamarosan az esemény részletes programja is elkészül és olvasható lesz a szervezők honlapján és facebook oldalán.

A Rehab Critical Mass a világon egyedülálló kezdeményezés. Budapesten valósult meg először, hogy több ezer speciális igényű ember közös, vidám felvonuláson mutatta meg magát.

Az idei, sorrendben harmadik fevonulás május 29-én indul, minden fogyatékosság típushoz tartozó embert, családtagokat, barátokat és támogatókat sok szeretettel várnak a szervezők.

"Ne habozz, Rehabozz!

A felvonulás megvalósításához Adjuk össze kampányban keres támogatókat az RCM csapata. A segítséget ajándékkal köszönik meg, a legszerencsésebb segítő együtt főzhet Hajós Andrással, Nyáry Krisztiánnal és Sárdi Danival.

Mit nyersz te? 

Hajós-Nyáry-Sárdi már a spájzban vannak! Belekóstolnál egy igazi legénykonyha remekeibe? Mindeközben még kitűnően szórakoznál barátaid, családod társaságában? Most itt a lehetőség! Egy ütős csapat vár rád, hogy életed egyik legviccesebb és legfinomabb vacsoráján vehess részt! Lazulj együtt Hajós Andrással, az egyik legsokoldalúbb magyar zenésszel, elmélkedj Nyáry Krisztiánnal, a Magvető Kiadó vezetőjével, és lesd meg mit főz ki neked a Prezi séfje, Sárdi Dani!

Minél többet adományozol, annál nagyobb esélyed van arra, hogy Te legyél ennek a remek estének a középpontja: vidd magaddal barátaid és/vagy a családod, hiszen akár nyolcan is mehettek! De nemcsak a főnyereményt sorsoljuk ki, itt minden adományért ajándék jár: köszönőlevél, videóüzenet, 5000 Ft felett pedig egy extra dedikált Belga CD-t, vagy egy Magvető-kötetet küldünk.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: REHABPORTÁL