ÍME, 2016 SZUPERWMN-DÍJAZOTTJAI! – BÜSZKÉN MUTATJUK BE NEKTEK MAGYARORSZÁG LEGBÁTRABB NŐITHír | 2016.04.11.

Temérdek izgalom, készülődés, összesen tízezer Facebookon, hozzászólásban és e-mailen érkezett szavazat, közel százötven pályázat elolvasása és kiértékelése után végül április 6-án megünnepeltük Magyarország kiemelkedően bátor nőit. A díjátadón voltak könnyek, volt dráma és volt nevetés – ahogy az egyik néző fogalmazott: pont olyan volt, mint egy film. Pedig nem színészek ők, hanem nagyon is valóságos nők, akiket megtiszteltetés volt megismerni. Ismerjétek meg őket ti is!

A WMN magazin első születésnapját méltóképpen szerettük volna megünnepelni. Ezért hívtuk életre a SzuperWMN pályázatot, melyben az ország legbátrabb nőit kerestük. Olyan nőket, akikben óriási adag kurázsi lobog. Olyan nőket, akik túl tudtak lépni saját magukon, hogy valami olyasmit hozzanak létre, ami másokon segít, ami inspiráló, példamutató mindannyiunk számára. És amihez bátorság kell, erő és áldozatvállalás.

Rengeteg pályázat érkezett be a szerkesztőségbe, és bizony nagyon nehéz volt ennyi fantasztikus nő közül csupán néhányat kiválasztania a WMN-zsűrinek. Nem is sikerült teljesen, ezért civil kategóriában végül nem egy, hanem rögtön négy nőt jutalmaztunk, egy győztest, két második helyezettet és egy különdíjast is.

Tovább a teljes cikkre

Forrás: WMN