Ilyen az, amikor egy fogyatékos nő kenterbe veri BeyoncétHír | 2016.03.16.

Gyönyörű és elegáns nő, fantasztikus tehetség - a könnyű jazz királynője az Olympiában énekel. Lába előtt férfiak ezrei, de ő csak legyint, a zenénél ugyanis számára nincs fontosabb. Zeneterápia segítségével épült fel egy szörnyű balesetből, most az ő zenéje jelent felejthetetlen élményt rengeteg embernek.

Melody Gardot majdnem beleragadt a könnyfakasztó sztorik hősnőjének karakterébe, de tehetsége sokkal messzebbre röpítette.

A 31  éves amerikai énekesnő, dalszerző 2003-ban szenvedett szörnyű balesetet. Biciklizés közben egy terepjáró elütötte, majd az autós segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A művésznő medencecsontja eltört, emellett nagyon súlyos agykárosodást is szenvedett. Miután magához tért, még egy teljes évet kellett feküdnie mozdulatlanul a kórházi ágyon, amíg elindulhatott lassú rehabilitációja. Zeneterápia segítségével épült fel, bár végleg rend bejönni nem fog: az idegsérülések következtében az erős fény és a zaj komoly fájdalmat vált ki nála, és mozgásában is korlátozott, csak bottal tud közlekedni. Ennek ellenére - illetve éppen ezzel együtt - eleganciája és szépsége páratlan. Kijelenthetjük, hogy ő a tökéletes sztár: viselkedése, zenéje, távolságtartása, erotikája példaértékű lehet minden nőnek.

Tovább a teljes cikkre

Forrás: PRIVÁTBANKÁR.HU