20 ÉVES A NEMADOMFEL EGYÜTTES - május 8-án jubileumi koncertHír | Esemény | 2019.05.07.

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták 
kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók.

A Csapat rutinos zenészekkel, valamint professzionális hang- és fénytechnikával dolgozik, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen színpadon, sztárelőadók mellett is bátran megállja a helyét. Repertoárjukban saját szerzemények, s ismert klasszikus slágerek is megtalálhatók. Színvonalas zenéjükkel, elgondolkodtató dalszövegeikkel, őszinte lelkesedésükkel és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol emlékezetes élményt nyújtanak a Nagyérdeműnek. 

A május 8-án megrendezendő lemezbemutató koncert programja



Az értelmileg akadályozott embereknek van mondanivalója a világ számára, hiszen speciális helyzetükből adódóan, sajátosan látják a világ dolgait, de gyakran pont ez a rendhagyó látásmód ébresztheti rá az átlagembert arra, hogy melyek is az igazán értékes dolgok a Világban. A nehézségek idején a 'Nem adom fel!' lelkületre, a bátorításra minden embernek szüksége van, és nincs aki hitelesebben képviselhetné mindezt, mint a fogyatékos emberek. A színpadon teljes mértékben érvényesül a zeneileg valóban tehetséges tagok egyénisége. 

"MINDENKI ELÉG GAZDAG AHHOZ, HOGY MÁSOKNAK SEGÍTSEN!"

Hisszük, hogy ez a mondat valóban igaz mindenkire, legyen az fogyatékos ember, szegénységben élő, vagy éppen olyan, akinek mindene megvan.

A NEMADOMFEL EGYÜTTES LEGEMLÉKEZETESEBB PROGRAMJAI:

Budapest Sportaréna (2008, 2009, 2010, 2011),
Svájci Turné 2013,
Kínai Turné 2014,
Németországi Turné 2015, 
Erdélyi Turné 2015

  • Duna Televízió stábja által készített Álomturné című film, amely az együttesről készült, új megvilágításba helyezve ezzel a fogyatékos emberek világát, bemutatva annak őszinteségét, vidámságát – a film az RTL Klub Hégető Honorka díját, és a Kamera Hungária legjobb kísérleti film díját is elnyerte,
  •     a 2008, 2009 és 2010-es évben megszervezett Jobb velünk a világ! jótékonysági koncert, amelyen a 3 évben összesen 25 ezer ember vett részt.