Árvízi példamutatásHír | 2013.06.09.

"A nap árvízi önkéntese Gergő, aki kerekesszékből segítette 4 órán át a homokzsákok töltését és csak a ránk szakadó eső tudta leparancsolni a gátról" - ezt olvashattátok egy Facebookon több ezerszer megosztott fotó mellett.

Gergő, azaz Szilvágyi Gergely azonban nemcsak ezzel mutat példát mindannyiunknak. Aktívan segít a Suhanj! Alapítványnak, fotózik és végigcsinálta a Keszthelyi Félmaratont. Igazi guruló energiabombaként jellemzik az alapítvány oldalán. Számára rengeteget jelent ez a közösség.

"Totális közhely, mégis igaz, órákon keresztül tudnám írni a legnagyobb élményeket! Az első félmaraton, a keszthelyi félmaraton ahol egyszer csak felbukkant a kis családom az útvonal mentén a síneken, az Ultrabalatonon a két éjszakai-hajnali futás, illetve hajnalban futás közben figyelni a napfelkeltét Siófok közelében, a vasárnapi közös futások, amikor az embernek vasárnap hajnali 8-kor megcsörren a telefonja, hogy irány a szigetre és inkább lenyomná és aludna tovább, mégis tudja, hogy megéri felkelni, és még sorolhatnám a végtelenségig."

A Suhanj! Alapítvány célja, hogy a fogyatékkal élőkkel is megossza a mozgás örömét. Lehetőséget teremtenek arra, hogy fogyatékkal élők és épek együtt sportoljanak. Legyen az futás, bringa, spinning, kranking, úszás vagy jóga.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: SZERETLEKMAGYARORSZAG