Vakon él majd a magyar énekesnő, MarcellinaHír | 2017.09.15.

Marcellina jótékonysági koncertsorozatot indított a Vakok Állami Intézete Alapítványának javára. Ezzel együtt úgy döntött, ahhoz, hogy még jobban át tudja érezni a vakok helyzetét, két napig maga is vakként fogja élni az életét.

Marcellina turnéi után pár hónapja azonban újra Magyarországon tevékenykedik. Egyik első lépéseként jótékonysági koncertsorozatot indított a Nádor Teremben a Vakok Állami Intézete Alapítványának javára.

A Fehér éjszaka című koncertsorozat következő állomása 2017. október 28-án a Stefánia Palota színházterme lesz, ahol a Marcellina Pjt együttes öt tagja mellett Horváth Tibor, Kroll Zsuzsanna és Titz Kira látássérült vokalisták állnak a színpadra a vendégművésszel, Burai Krisztiánnal és Marcellina mentoráltjával, Castagno Claudia Raquellel együtt. Claudia, a mindössze 14 éves tehetség idén nevezett a San Remo Junior nemzetközi énekversenyre, és a 21 különböző országból érkezett résztvevők között harmadik helyezést ért el.

Marcellina személyes kötődése a látássérültek világához a Marcellina Pjt nevű együttesének vak billentyűsén, Molnár Jánoson keresztül erősödött meg.

TOVÁBB AZ EREDETI CIKKRE

TOVÁBB A FORRÁSRA