Daganatos betegeknek adja haját a Nemzet SzépeHír | 2017.07.27.

Munkahelyén, a szegedi sebészeti klinikán lepték meg udvarhölgyei Kis Gabriellát.

Munkahelyén, a szegedi sebészeti klinikán lepték meg udvarhölgyei és a verseny közönségdíjasa a Nemzet Szépe 2017-es győztesét, Kis Gabriellát. Az ápolónőként dolgozó szépség körbevezette barátnőit az intézményben és mesélt a korábbi daganatos betegségéről is.

Gabriella egy hosszú, kimerítő 12 órás műszak végén fogadta a lányokat a kórházban, ami meg sem látszott rajta, mosolya és kisugárzása legalább olyan gyönyörű volt, mint a júniusi verseny napján.

Antal Édua második udvarhölgy, Biba Kitti első udvarhölgy és a szintén szegedi származású szépségdíjas Hegedűs Nikolett közösen varázsolt egy kötést a győztes karjára, miközben ő rengeteget mesélt az elmúlt hetek eseményeiről, majd azután viccesen megmérte az egyik lány vérnyomását.

A szépségek megbeszélték egymással, hogy a jövőben közösen látogatnak majd el daganatos betegekhez, hogy lelkileg segítség őket a gyógyulásban.

Kis Gabriella maga is sikerrel legyőzte a rákot, és azt tervezi, hogy megválik a betegek javára a hajkoronájától.

- Szeretném majd levágni a hajamat. Sokan pénzt csinálnak ebből, de én parókát csináltatnék belőle egy alapítványon keresztül, amit mindenképpen egy fiatal tinédzser lánynak ajánlanék fel. A paróka nem kényelmes, de magabiztosabban lehet kilépni vele az utcára - mondta el a Nemzet Szépe.

Hozzátette, az ő történetén keresztül szeretne erőt adni másoknak.

- Jobb benyomást tud kelteni egy olyan ember, aki hasonló dolgokon ment keresztül, a betegek jobban megfogadják a tanácsokat. Együtt dolgozom egy alapítvánnyal, akik veszélyeztetett gyerekekkel foglalkoznak. Ők például élményekkel szeretnék az életben maradást támogatni. Ez lehet egy hírességgel való találkozás, tárgyi ajándék, ezáltal segítenek, hogy a gyerekek szeressenek élni.

A városban és kórházban egyaránt nagyon közkedvelt és népszerű Kis Gabriella 2018-ban bemutatkozhat a MissNation's Beauty világversenyen is.

TOVÁBB AZ EREDETI CIKKRE

TOVÁBB A FORRÁSRA