Nem csak adrenalinfüggőknek! - Átadták a Sárvári KalandparkotHír | 2012.07.17.

2012. július 13-án ünnepélyes keretek között átadták a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közös üzemeltetésben működő Sárvári Kalandparkot. Az ünnepélyes átadással befejeződött a közel 100 millió forintos beruházás, mely remekül egészíti ki a Fürdő eddigi szolgáltatásait, valamint tovább erősíti Sárvár turisztikai vonzerejét.

Az átadáson részt vett Makk Ádám is, a Pető Intézet munkatársa, mert a 100 millió Ft beruházással megépült kalandparkba nem csak az adrenalinfüggő sportbarátokat várják, hanem azokat a mozgásukban enyhén és közepesen korlátozott gyermekeket és egyéb fogyatékkal élőket is, akik eddig nem mertek ilyen helyre bemerészkedni.

Vancsura Miklós, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vezetője szerint: a kalandpark olyan élményt adhat a  sérült embereknek, amelynek köszönhetően megnőhet önbizalmuk, tovább szélesedhet önismeretük. Szerinte az új kalandpark a különböző hátrányokkal élők számára egyéni és csoportos terápiás kezelésnek, mozgásterápiának, gyógytornának is tekinthető. Hogy valóban az is legyen, a komplexumban olyan  szakképzett gyógytornászok, terepruták is dolgoznak majd, akik bátorságot tudnak önteni azok szívébe, akik eddig sosem gondolták volna, hogy képesek végig menni egy kalandpark kötélhágcsóin.

Tovább a teljes cikkre

Forrás:VASKARIKA.HU