Állásbörzén jártunk ÚjpalotánHír | Esemény | 2013.06.05.

Kedves Olvasóink!


Facebook oldalunk napi aktualitásai között jeleztük Önöknek, hogy ellátogatunk állásbörzére is, ahol személyesen is találkozhatnak velünk.A találkozásokról és a börzéről Rehab Blogunkon olvashatnak beszámolót: Ezért járj börzére! című bejegyzésben! Egy kis ízelítő a tartalomból:


 ,,Az állásbörzén megint megbizonyosodhattunk arról, milyen sokféle a megváltozott munkaképességűek és fogyatékossággal élők tábora, akiknek a csapatunk elsősorban segíteni szeretne. Így ismertük meg a standunknál az alábbi két látogatót is.

Noémi 25 éves egyetemi hallgató, az ELTE-n tanul, szociális munkás szeretne lenni. Őt 10 éves korában autóbaleset érte és az itt szerzett sérülések miatt számít megváltozott munkaképességűnek. Gyakornoki állást szeretne találni, de tulajdonképpen jobb lenne –fejtette ki -, ha nem megváltozott munkaképességűként tudna ilyet szerezni, ami egyébként rettenetes nehéz.”Másképp néznek rám” panaszolta, mert beszédén egy kicsit érezhető a baleset következménye. Azt mondta, regisztrálni fog a RehabJob portálon, mert kedvező benyomást tett rá a beszélgetés munkatársunkkal."

Forrás:Rehab Blog