LEZÁRULT A TÁMOP-5.3.8.A2-13/1-2013-0033 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ PÁLYÁZAT KERETÉBEN ZAJLÓ MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEK KOMPETENCIA-FELMÉRÉSE ÉS ALAPVETŐ KÉPZÉSEHír | 2015.08.13.

A Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Megváltozott munkaképességűek kompetencia-felmérése és alapvető képzése” című, TÁMOP-5.3.8.A2-13/1-2013-0033 jelű pályázatát az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU Fejlesztési és Stratégiai Helyettes Államtitkárság Irányító Hatósági Feladatokat Ellátó Titkárság támogatásra érdemesnek ítélte. 
A Nagykanizsai Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft 49 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a szervezetnél dolgozó munkatársak képzésére. 

Az elnyert összegből féléves képzést szerveztek, amely a megváltozott munkaképességűek nyílt munkaerőpiacon való elhelyezkedési esélyeinek javítását segítette. A foglalkoztató 80 munkatársa kompetenciamérésen vett részt, ezen választották ki azt az 50 dolgozót, aki elvégezte a tanfolyamot.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE

FORRÁS: KANIZSAUJSAG.HU