Átadták az idei DELFIN DíjakatHír | 2016.06.17.

Magyar Telekom idén is díjazta a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat. 


Magyar Telekom idén is díjazta a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat.  A DELFIN Díjakat többek között Ürge-Vorsatz Diána klímakutató, a CEU professzora és Till Attila műsorvezető, rendező adta át a XVII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés keretén belül.

A szakmai zsűri a nyertes vállalatoknál megvalósított, példamutató fenntarthatósági megoldásokat és teljesítményeket jutalmazta – innováció, esélyegyenlőség, klímavédelem és fenntartható tudatformálás témákban.

„A Telekom számára kiemelten fontos a fenntartható fejlődés, a vállalati fenntarthatóság, a felelős működés és az esélyegyenlőség biztosítása. Az immár tizenhetedszer megrendezett kerekasztal-beszélgetésünk során átadott DELFIN Díjakkal is erősíteni kívánjuk párbeszédünket a partnereinkkel” – mondta Somorjai Éva, a Telekom HR vezérigazgató-helyettese a XVII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés köszöntőjében. „Az elmúlt években elért eredményeink – például az, hogy a hazai nagyvállalatok közül elsőként teljes mértékben karbonsemlegessé váltunk – új célok elérésére ösztönöz bennünket, amelyeket a megújult Fenntarthatósági stratégiánkban határoztunk meg.”

TOVÁBB AZ EREDETI CIKKRE

FORRÁS: BRANDTREND.HU