Ability ART – hogy a világ még színesebb legyen!Esemény | 2012.02.29.

A Budapesti Művelődési Központ a Motiváció Alapítvány közreműködésével „Ability ART – hogy a világ még színesebb legyen!" címmel kiállítást és aukciót szervez fogyatékos emberek művészeti alkotásaiból. Hiánypótló rendezvényükkel szeretnének hozzájárulni a fogyatékos emberek hátrányainak enyhítéséhez. Céljuk, hogy a fogyatékos művészek is kapjanak lehetőséget alkotásaik bemutatására, értékesítésére.
Jelentkezési határidő: 2012. március 15.

A program iránt érdeklődő művészek bármilyen, igényesen elkészített, magas művészi értékkel bíró tárgyi alkotással jelentkezhetnek, például festményekkel, grafikákkal, kézműves-alkotásokkal, kerámiákkal, szőttesekkel, plasztikákkal stb.

Jelentkezni – 2012. március 15-ig a muveszetek@bmknet.hu e-mail címen, Vadócz Zsuzsa művészeti főmunkatársnál – a művekről készített fotók beküldésével, az alkotó nevével és pontos elérhetőségének feltűntetésével lehet. Kérik a jelentkezőket, hogy a művek méretét és az alkalmazott technikát is írják meg.

A pályaművekből képzőművészekből, művészettörténészekből álló szakmai zsűri válogat. Az így kiválasztott művek alkotóival – a program további részleteinek pontosítása érdekében – a kapcsolatot felveszik.

Tájékoztatjuk az alkotókat, hogy a kiállításra, aukcióra kerülő művek szállításához a Budapesti Művelődési Központnak forrás nem áll a rendelkezésére.

A kiállítás és rendezvény várható időpontja: 2012. április 6–22.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (Budapest XI. kerület Etele út 55.)

A kiválasztott művek először kiállításra, majd aukcióra kerülnek. A megvásárolt alkotások vételára természetesen az alkotókat illeti.

Kérik, felhívásukat Ön is terjessze azok körében, akikről úgy gondolja, szívesen részt vennének programukban.

Szeretettel várják a jelentkezéseket!

Információ:

Vadócz Zsuzsa – Budapesti Művelődési Központ: 371-2763, 30-251-8707, muveszetek@bmknet.hu

Székely Zsófia – Motiváció Alapítvány: 317-3431, szekely.zsofia@motivacio.hu

Budapesti Művelődési Központ (1119 Budapest, Etele út 55.)

Telefon: 371-2760, e-mail: bmk@bmknet.hu.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: BMK