FSZK: Közalapítvány helyett Közhasznú Nonprofit Kft.Hír | 2012.05.23.

A Kormány 1121/2011. határozata értelmében Közhasznú Nonprofit Kft-vé alakul a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány. A változás nem befolyásolja az FSZK napi működését – a szervezet munkatársai nagy hangsúlyt helyeznek a zökkenőmentes átmenetre.


Az FSZK feladatköre nem változik meg az átalakulással, a szervezet továbbra is olyan szakmai fejlesztéseket valósít meg, melyek oktatási intézményekben, munkahelyeken és sportlétesítményekben, sőt, a mindennapi élet szinte minden területén könnyítik meg a fogyatékos emberek életét. Az átalakulás nem jelenti a munkaerő cseréjét, továbbra is partnereink és fogyatékos embertársaink szolgálatára állnak azok a szakemberek, kik a szervezet működésének elmúlt évtizedében már bizonyították elhivatottságukat és hozzáértésüket.

Az idei évben azonban több új, komoly szakmai múlttal rendelkező kolléga is csatlakozott a szervezethez. E szakemberek az FSZK által 2012-től felügyelt és koordinált uniós finanszírozású TÁMOP projektek végrehajtását segítik majd, s bíznak abban, hogy kompetenciáik, a szervezetben általuk megjelenő új látásmód az FSZK minden szakterületén előremutató eredménnyel jár majd. 

A szervezet vezetősége személyes küldetésének tekinti, hogy az átalakulást követően az FSZK továbbra is a tőle már megszokott minőséggel, odaadással és szakmai hozzáértéssel segítse a fogyatékos embereket, családtagjaikat és a számukra szolgáltatást nyújtó szervezeteket!

Tovább a teljes cikkre

Forrás: FSZK