Fotósnak állt a siket szépségHír | 2013.03.17.

Weisz Fanni, a gyönyörű siket szépségkirálynő átállt a kamera másik oldalára, ugyanis fotózni tanul. A modell úgy gondolja, hogy a helyzete miatt sokkal kifinomultabb a látása és ezzel is szeretné megmutatni az ő világát.
- Már régóta szerettem volna kipróbálni egy szuper fényképezőgépet, most egy kedves barátom által lehetőségem nyílt, hogy megtudjam, milyen a kamera másik oldalán állni. Azt tudtam, hogy amelyik oldalon én állok az bizony nagyon kemény munka, most megtapasztalhattam, hogy a másik oldal sem könnyebb.  Nyilván rengeteg tanulni valóm van még ezzel kapcsolatban, de nagyon tetszik és örömmel fotózok. Talán azért, mert nem hallok, sokkal kifinomultabb a látásom, hiszen a vizuális információ számomra az elsődleges – mesélte Fanni, aki azt is elárulta, hogy mit szeret fényképezni leginkább.
 
- Régebben a családot fotóztam. Most, hogy eljárok néha pingpongozni, ott készítem a fotóimat. Nagyon sok képet csináltam a kutyusaimról, de többnyire a számomra érdekes pillanatokat szeretem megörökíteni. Jelenleg csupán annyi a célom ezzel az egésszel, hogy megmutassam, én mit látok.  Mivel én leginkább képekben gondolkodom, vagy mint a filmszalag, úgy peregnek a gondolataim, ezért olyan, mintha a gondolataimat látnám viszont, mikor a képeket újra nézem – állítja a modell, akinek rengeteg felkérése van.
 
- Modellmunkáim vannak, nagyon sok a megkeresés is, de kizárólag azokat vállalom, amiket az értékrendemmel összeegyeztethetőnek tartok, illetve megpróbálom lehetőség szerint összekapcsolni esélyegyenlőségi munkámmal és a jelnyelv népszerűsítésével. A menedzsmentem most azon dolgozik, hogy egy régi álmom megvalósulhasson, és egy saját kollekciót csinálhassunk nekem, amibe szeretném belevinni az egyéniségemet és az álmaimat.

Forrás: HELYI TÉMA