Idén is pályázhatnak a cégek a Fogyatékosbarát munkahely címreEsemény | 2011.06.03.

Folyamatosan pályázhatnak a munkaadók az NFM és civil szervezetek által  odaítélt Fogyatékosbarát munkahely címre. Aki még 2011-ben meg akarja  kapni a címet, annak augusztusig igazolnia kell egy három hónapos program teljesülését a fogyatékkal élők foglalkoztatása terén.

Idén is pályázhatnak a Fogyatékosbarát munkahely elismerésre azok a  munkáltatók, amelyek vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a  fogyatékos emberek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat - közölték a pályázat kiírói hétfőn.

Az elismerést a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham), a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adja a pályázati feltételeket teljesítő munkáltatóknak - olvasható a közleményben.

A pályázatokban három hónapon, illetve két éven belül megvalósítandó céloknak kell szerepelniük. Először a rövid távú fejlesztések megvalósulását ellenőrzik, ezután születik döntés arról, hogy mely vállalatok kapják meg az elismerést.