Fogyatékkal Élők Világnapja Hír | Esemény | 2013.11.28.

A 2013. december 3-i Fogyatékkal Élők Világnapján szervezett kedvezményes akciónk kapcsán az alábbi információkat szeretnénk megosztani Önökkel

Az adott napon az alábbi kártyák valamelyikével rendelkező látogatóinkat tudjuk DÍJMENTESEN fogadni:
 
Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ),
Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ)
Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ)
Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE)
Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ)

A fogyatékos személlyel érkező 1 fő felnőtt kísérő részére kedvezményes, 1.900 Ft-os , míg a  gyermek kísérő részére 1.400 Ft-os belépőjegyet biztosítunk.
 
A MÁK igazolást nem áll módunkban elfogadni, mert az túl széles körben kibocsájtott kártya és nincs ekkora kapacitásunk azon az egy napon. A Tropicarium vezetősége egyúttal gondolkodik azon, hogy lehetne megoldani a jövőben a többi hasonló helyzetben lévő csoportok látogatását is.

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a Tropicarium egész területe akadálymentesített, így kerekesszékkel is kiválóan megközelíthető, bejárható. Emellett ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk az autóval vagy a busszal érkező vendégeket.

A Tropicariumba érkező, 15 főnél nagyobb létszámú csoportok bejelentkezését kérjük Önöktől a – tumultus elkerülése érdekében – matrai@tropicarium.hu vagy az info@tropicarium.hu címeken illetve telefonon, a 06-1-424-3053-as számon.

Tovább az eseményre

Forrás: TROPICARIUM