Félsziget - 2013: ingyenes belépés a fogyatékkal élőknekEsemény | 2013.07.13.

A fogyatékkal élők számára ingyenes belépést biztosít a Félsziget Fesztivál 11. kiadása, amelyre július 18-21. között kerül sor Kolozsváron, a Bükk erdőben található Gorbó völgyében. Ugyanakkor kísérőjük számára is 50%-os kedvezményt biztosít a fesztivál.

“A Máltai Szeretetszolgálat üdvözli a Félsziget Feszttivál kezdeményezését, amellyel bátorítják és elősegítik, hogy a fogyatékkal élők is részt vehessenek ezen a nagyszabású eseményen. Így lehetőségük nyílik részt venni a koncerteken, a különböző szabadidős tevékenységekben, más résztvevőkkel ismerkedhetnek meg” – nyilatkozta Barla Zsuzsa, a Máltai Szeretetszolgálat főtitkára.

A Máltai Szeretetszolgálat egy kolozsvári székhelyű non-profit szervezet, amelynek országszinten 22 kirendeltsége és fiókja van. Egy országos szintű szociális szolgáltatásokat nyújtó hálózatot épített ki, amelynek keretében 1200 önkéntes – köztük 500 fiatal – tevékenykedik. Programjaik és tevékenységeik a rászorulóknak szólnak, az árva gyerekektől a fogyatékkal élőkön át az idős személyekig. A szervezet jelenleg több mint száz programot üzemeltet 4000 rászoruló számára.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: RASTAFEST