Ez a siket fiú ezzel az elképesztő tánccal nyerte meg a Dancing With The Stars műsort! Hír | 2016.09.15.

Miközben olyan neves hírességek is összemérhették tudásukat az ABC Dancing With The Stars című műsorában, mint Jerry Rice vagy Donny Osmond, a 22. évad fináléját mégis Nyle DiMarco nyerte meg, a férfi, aki hatalmas szenzációt keltett a valóságshow színpadán!

DiMarco hétről hétre egyre elképesztőbb koreográfiákat tálalt, akinek tehetségét partnere, Peta Murgatroyd is erősítette. Az összhang, ami kettőjük között végig ott volt, és az a kecsesség, ahogy két ember egyként mozog a zene dallamaira, semmiképp sem maradhatott elismerés nélkül. De a duó nemcsak emiatt volt különleges a Dancing With The Starsban!

Nyle DiMarco, a 27 éves modell és színész mindvégig úgy táncolt a versenyben, hogy egy hangot sem hallott abból, amire mozog! Jelbeszéddel kommunikál, és mindig ott áll mellette egy fordító, aki tolmácsolja az üzeneteket. Ezért is lenyűgöző, hogy hangok nélkül is képes olyan színvonalas produkciót nyújtani, ami hétről hétre felvillanyozta a műsort!

Akárcsak a heti táncrutinjai, a fináléban bemutatott koreográfiái is szavak nélkül hagyták a közönséget, így nem csoda, hogy végül ő és partnere vitte el a pálmát a táncos műsorban. Aki eddig nem hitt abban, hogy a tánc is megríkathat, az most átérezheti annak hatalmát. Mert Nyle és Peta a lelkét vitte mindannyiszor a színpadra!

TOVÁBB A TELJES CIKKRE ÉS VIDEÓRA

FORRÁS: DOILY.HU