Érzékenyítő workshop – megváltozott munkaképességű munkavállalók integrálásának kezdeti lépései a szervezetbenHír | Esemény | 2014.02.10.

Kiknek ajánljuk? Azon munkáltatók munkatársainak, HR szakembereinek, akik megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatását tervezik. Továbbá azoknak a szervezeteknek is ajánljuk, ahol megváltozott munkaképességű munkavállalók felvétele előtt állnak, és a közvetlen munkatársaikat szeretnék felkészíteni a sikeres integráció érdekében. Azon partnereiknek is javasoljuk a részvételt, akik a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerésre pályáztak és vállalták, hogy továbbképzik szakembereiket ebben a témában.

Mi a workshop célja?

A workshop alkalmával a résztvevő felkészül a megváltozott munkaképességű, fogyatékos emberekkel való együttműködésre, illetve megismeri a különböző fogyatékos csoportok foglalkoztatásához szükséges feltételeket.

A tréning során a résztvevők megismerkednek a megváltozott munkaképesség és fogyatékosság fogalmával, a fogyatékosságok típusaival, a fogyatékkal élő emberekkel való egyenlő bánásmóddal, valamint az érintettek toborzásának, kiválasztásának és foglalkoztatásának specifikumaival. A tréningen a résztvevők megismerhetik a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztathatóságával kapcsolatos tapasztalatokat, és ennek a szervezetre gyakorolt hatását, hasznosságát.

A képzés gyakorlatorientált, élményalapú, tapasztalati szakértő közreműködésével zajlik, ami azt jelenti, hogy a workshop megvalósításában fogyatékkal élő tréner is részt vesz.

  • Időpont: 2014. február 27.  9:00-13:00.
  • Helyszín: MagnetHáz, 1062 Budapest, Andrássy út 98. (Tömegközlekedéssel, 1 metróval könnyen megközelíthető, a parkolás az Andrássy úttal párhuzamos szervizúton ingyenes).
  • Részvételi díj: 30.000 Ft. + ÁFA / fő (amely magában foglalja a tea, kávé, sütemény árát is).

Amennyiben részt kíván venni a workshop-on, kérem, 2014. február 20-ig e-mailben jelezze. Egy szervezettől több fő is érkezhet, ez esetben kérjük a pontos létszámot és neveket is megadni. A részvételi lehetőség korlátozott számban lehetséges, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk.

Az épület akadálymentes, de ha bármilyen fizikai és /vagy info-kommunikációs akadálymentesítésre vonatkozó igény merül fel kérjük jelezze. Amennyiben a cateringre vonatkozóan lenne speciális igénye, kérjük azt is jelezze.

További információkért keressék a Salva Vita Alapítvány munkatársát, Frank Dánielt – +36/70-452-40-70; frank.daniel@salvavita.hu

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: SALVA VITA