Dalok fogyatékossággal élőknekEsemény | 2013.11.10.

Jótékonysági koncertet adott Bagdi Bella a Bárczi Gusztáv Általános Iskolában. Az életmódfejlesztő énekesnő több mint 300 fogyatékkal élő gyermek és fiatal előtt énekelt. Dalain keresztül az életörömre, a pozitív gondolkodásra tanította a megye több településéről érkezett megváltozott képességű tanulókat.

Ajándékot kapott a Bárczi Gusztáv Általános Iskola. A fogyatékkal élő diákokkal foglalkozó oktatási intézmény koncertnek adott otthont. Bagdi Bella életmódfejlesztő énekesnő jótékonysági koncertkörútra indult, ennek egyik állomása volt a Bárczi Gusztáv Általános Iskola. A koncert előtt Kósa Tímea, Nyíregyháza alpolgármestere köszöntötte a diákokat. Az intézmény tanulói mellett Szabolcs-Szatmár-Bereg megye más iskoláiból is érkeztek testi és szellemi fogyatékkal élő tanulók, Bagdi Bella több mint 300 diák előtt énekelt azért, hogy pozitív életérzést adjon a dalaival.

Bagdi Bella azt mondja: kezdetben saját életén szeretett volna javítani a pozitív életérzést sugalló mondatokkal. Közben azt tapasztalta, ha nemcsak kimondja, hanem énekli a mondatokat, egész nap a fejében járnak, és energiával töltik fel. Az életmódfejlesztő énekesnő dalaival másokon is segíteni akar. Jótékonysági koncertkörútja során kórházakban, rehabilitációs intézményekben és speciális neveléssel foglalkozó iskolákban is fellép.

Bagdi Bella karácsony előtt Budapesten egy nagy koncertre készül: december 19-én fogyatékkal élőknek ajándékként nyújtja át a pozitív életérzést sugalló dalait.

Tovább az eredeti cikkre

Forrás: NYÍREGYHÁZA.HU